Myślę że temat jasny i czytelny...rozmawiamy tutaj o naszych występach w tej lidze...
Jakieś spostrzeżenia?
Ja mam takie jedno, mianowicie jak to nasze granie oglądałem z tyłu to mogę pochwalić was że całkiem dobrze wszyscy zastawiali opanowaną przez siebie piłkę, i to nie tylko ci rośli zawodnicy, jeśli jeszcze z trenerem popracujemy nad siłą to jestem optymistycznie nastawiony na kopanie piłki w rundzie wiosennej
właśnie wyczytałem że Rybitwy grają mecz przed nami... więcej: http://www.futbol.org.pl/news,21064.html
Popieram. Jak na razie Jarku to siedzisz przed komputerem i komentujesz bieżące wydarzenia zamiast wpaść i coś pokopać...
Co do ligi...czy to znaczy że rybitwy będą grały 2 mecze jednego dnia? Bo w terminarzu w jednym dniu widnieje zarówno ich zaległe spotkanie o 15 i mecz z nami o 18...
Tak Pato masz racje grają dwa mecze w dniu ale należy się z tego tylko cieszyć ponieważ możemy dzieki temu zawalczyć o bardzo korzystny dla nas wynik .
Co racja to racja mamy dobra ekipę i po paru kolejkach tej ligi będzie to widac w tabeli.
Mecz gramy o 18
Panowie kolejna wygrana myślę że z nieco trudniejszym przeciwnikiem...dalej było trochę niedokładności i błędów w obronie, ale w ataku jak zawsze dużo sytuacji
IMO świetnie zagrali Michał Janus, Makówka i Tomek Michorczyk, no i obiecujący debiut w "oficjalnym" spotkaniu Tomka Cielesty też wypadł bardzo pozytywnie.
Mam nadzieję że następny mecz wygramy bardziej przekonująco, bo tego tylko nam brakuje, mogę wpuścić nawet z 5 bramek jeśli tylko strzelicie 10
Jak już się zalogowałem to skorzystam i wyrażę swoje niezadowolenie z faktu jak traktujemy te rozgrywki. O ile mogę zrozumieć niechęć do trenowania, gry na otwartym terenie o tyle nie rozumiem tego, że np w ostatnią niedzielę do gry pod balonem zjawia się kilka osób! Najpierw narzekamy, że nigdzie nie gramy, a jak już jest okazja to mamy milion powodów byle się nie zjawić. Efekt taki, że chłopki z Tyńca leją nas jak chcą. Koszt gry w tym turnieju naprawdę był niemały, więc proponuje się zastanowić nad tym co robimy i co chcemy robić, zacznijmy się szanować nawzajem.
Potwierdzam opinię Maćka, w niedzielę byli tylko ci wytrwali którzy nie dość że zaliczyli sparing to jeszcze później mecz o 18 pod balonem...to naprawdę była duża dawka "treningowa" i przydałaby się wtedy w niedziele jakaś pomoc. Potem jak przyjdzie do ligi to wszyscy będą chcieli występować w pierwszej 11, a bez odpowiedniego przygotowania to my możemy pomarzyć o końcu kopania się z B klasowymi drużynami...