Panowie,
obstawiacie mecze przez internet? Zastanawiam się, czy któryś z Was już się w to bawił. Niby to jest w Polsce nielegalne, z drugiej strony Wisła jest sponsorowana przez bet-at-home.com> No i zasadnicze pytanie - można coś na tym zarobic?
No bawiłem się kilka lat temu. Najpierw standardowo biegałem do punktu, później z lenistwa prze internet Czy można zarobić? No jasne, że można, "swoje" trzeba oczywiście przegrać
Dla mnie to nigdy nie był sposób na zarobek, raczej forma rozrywki, nigdy dużych kwot nie stawiałem, więc nie obracałem wielkimi sumami
Spróbuj, czasem niezły ubaw, jak np ostatnie w tabeli Grenoble bez zwycięstwa w sezonie wygrywa ze zdecydowanym faworytem Touluse, a Ty nie wygrywasz pewnych wydawałoby się kilku stów
Ostatnio edytowany przez gawy (2009-12-07 21:51:17)
Co w tym kraju można jeszcze robić legalnie? Zwiększyli podatek bodajże 50% więc to nie jest tak, że nielegalnie, zresztą sam widzisz, że te firmy pchają niemałe pieniądze w sport, nacisk ze strony mediów, klubów, środowiska i samych zainteresowanych jest i będzie tak duży, że nie masz się co przejmować prawem
Na necie masz pełno stron na których możesz grać. M.in. wspomniany bet at home. Jak nie masz co z kasą robić to możesz tam grać, ale lepiej mi ją dawaj hehe. Pogadaj z Lisem bo on zna wszystkie te strony i powie Ci co i jak hehe. Ja w to ostatnio nie gram, ale jak grałem to też za symboliczne sumki, jakiś 1000 lub 1500zł jak nie miałem co z drobnymi zrobić. ogólnie fajna zabawa, ale musisz poświęcić na to trochę czasu, żeby to rozkminić co postawić.
Sosna napisał:
A wczoraj postawiłem na Bayern i proszę
Dokopali Juventusowi o.o
Nawet się cieszyłem bo byłem przekonany, że ten quasi trener Ferrara poda się do dymisji po tym blamażu ale jak przeczytałem, ze jest bezpieczny to się wkur.. uniosłem
Sosna napisał:
Ale przynajmniej z Interem wygrali
No super wygrali z Interem, teraz pewnie dostana z Bari.. może w pucharze Włoch chociaż powalczą
http://www.solojuve.com/index.php?optio … temid=1214
jest nadzieja:D
Ostatnio edytowany przez gawy (2009-12-10 23:28:59)