Ej możecie mnie zostawić i w waszej "pedalskiej kłótni" nie wymieniać mojego imienia, nazwiska i innych rzeczy związanych ze mną?!
umówcie się gdzieś i to sobie wszystko wyjaśnicie hehe, a po za tym nie o tym się tutaj pisze hehe xD
Sosna napisał:
Rozumiem, że oczywiście na boisku ;p
Na boisku? To jedna z Twoich fantazji?
Mista napisał:
Ja bym proponował aby na stronce były noty zawodników po każdej kolejce
Jak dla mnie głupi pomysł. Doprowadzi to tylko do kłótni w zespole:P
Jark0 napisał:
Adas Ty nie przesadzaj juz z tą "orientacja" nie bede wspominal twoich pewnych tekstow dotyczacych Michala i siedzeniu na kolanku:PP
Hektor?
Szurka9 napisał:
Ej możecie mnie zostawić i w waszej "pedalskiej kłótni"
nie wymieniać mojego imienia, nazwiska i innych rzeczy związanych ze mną?!
umówcie się gdzieś i to sobie wszystko wyjaśnicie hehe, a po za tym nie o tym się tutaj pisze hehe xD
Sam jesteś sobie winien:P
Ej, a co z tymi koszulkami z nazwiskami? Myślimy coś nad tym? skoro mamy już dresy to teraz, pora na koszulki. Pewnie trzeba do interesu dołożyć, ale warto by było.
Szurka9 napisał:
Ej, a co z tymi koszulkami z nazwiskami? Myślimy coś nad tym? skoro mamy już dresy to teraz, pora na koszulki. Pewnie trzeba do interesu dołożyć, ale warto by było.
Rozmawiałem z trenerem na ten temat. Myślę, że trzeba założyć osobne tematy odnośnie dresów i tych koszulek ale to musi się wypowiedzieć trener co i jak z cenami, ewentualnie jakimś dofinansowaniem z klubu.
Aha no to spoko. jeszcze mamy do meczów trochę czasu. Może coś uda się zrobić. W prawdzie mi się na pół roku przyda, bo potem wielki transfer, ale trzeba się prezentować xD
Z tego co pamiętam Osi miał jeszcze 3 wolne dresy, ale dla kogoś zamówione! Nie wiem czy te osoby się już upomniały, jak nie to jeszcze pewnie je ma. Tak jak Lis pisał tylko my byliśmy po nie